Saturday, March 26, 2016

Bergaya Dengan Kasut New Balance, Baru Ada StyleBila kita cakap tentang jenama kasut sukan terkemuka New Balance pasti kita sudah terbayang dengan koleksi kasut New Balance terkini bukan? Apatah lagi kerana koleksi terbaru kasut NB yang terbaru diperbuat dengan bahan yang sangat bermutu lantas mengekalkan reputasi jenama hebat ini dalam pasaran di seluruh dunia. Namun sebenarnya antara faktor utama yang membuatkan jenama New Balance lebih menyerlah dalam industri sukan dan fesyen adalah kerana rekaan kasutnya yang sangat cantik, segar dan cukup fashionable!


Malah apa yang menarik ialah sekarang ini New Balance telah tampil dengan koleksi kasut larian dan sneaker yang sangat lawa rekaannya. Cukup lawa untuk anda pakai sepanjang hari! Yes, ini bermakna anda boleh memakai kasut sukan New Balance ini bukan semata-mata untuk tujuan bersukan sahaja ya! Sebaliknya anda boleh pakai untuk hari-hari biasa walau ke mana sahaja anda mahu pergi.Tapi pasti ramai tertanya-tanya how to pull a nice fashionable look with a pair of running shoes from New Balance? Well, imej yang sporty sekarang cukup ‘in’ dalam dunia fesyen. Anda boleh gabungkan pakaian kegemaran anda bersama kasut New Balance Malaysia untuk dijadikan outfit yang lebih segar penampilannya. Tidak percaya? Jom tengok gambar di bawah.

credit : www.lostparadise.com.au

You can easily pull of the gentleman look with the help of a pair of New Balance sneakers.

Kasut New Balance itu pasti akan memberikan sentuhan yang lebih unik ke atas keseluruhan persalinan anda!

credit : www.lostparadise.com.au

Jika anda lebih meminati gaya kasual yang ringkas kasut sneaker New Balance merupakan pilihan yang terbaik. Ia mampu membuatkan anda kelihatan lebih fashionable without looking out of style!